Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Heren Loebas gaat op inspiratie trektocht

/ Heren Loebas

zomervakantie

Volg je
buikgevoel

Heren Loebas gaat op inspiratietrektocht. We zien je graag terug op 19/08!

Mis je ons nu al? Lees hieronder over onze laatste projecten en volg onze avonturen via @heren_loebas.

Oxfam-Wereldwinkels

Iedereen kent de Oxfam-Wereldwinkels. Jammer genoeg staan te weinig mensen stil bij wat er zich allemaal afspeelt achter de schermen. De imagocampagne 2019 geeft je, onder andere met deze video, een klein geheugensteuntje.

Twee campagnes vallen in de prijzen op Belgian Corporate Video Festival

De B401 Bruggenbouwers en Bocuse d'Or vielen in de prijzen op het Belgian Corporate Video Festival, met een respectievelijke zilveren en bronzen medaille.

Lees meer over de Bruggenbouwers
Lees meer over Bocuse d'Or

WJNH blijft niet steken in de jaren stillekes

Na de eerste campagne, waarin we de reclamesector om aandacht vroegen naar LGBT+ rolmodellen, zetten we woorden om in daden met deze reeks van 3 advertenties.

Lees meer over dit project

Nieuwe brand identity voor Destination

Op zoek naar een zinvolle, zakelijke incentive of meeting om van weg te dromen? We lichten alvast een tipje van de rebranding-sluier voor Destination met deze eerste inspirerende visual.

Bescherm je huis dankzij Pierret-ramen

De ramen en deuren van Pierret houden geluidsoverlast, indringers en vrieskou zonder moeite buiten. Een reeks van 3 encarts werd nationaal verspreid in magazines zoals Nest, Elle decoration, Stijvol Wonen, etc...

Lees meer over de samenwerking

Nieuwe animatievideo voor UNHCR

Wanneer minderjarige vluchtelingen aankomen in Luxemburg, is het belangrijk dat ze geïnformeerd worden over de procedures die ze moeten doorlopen. Deze video ligt de stappen kort toe.

We 'Made A Mark'

Het principe is simpel: gedurende één dag worden creatieven samengebracht om vrijwillig te werken aan projecten voor de meest impactvolle organisaties in onze hoofdstad. Zowel Stijn als Peter droegen hun steentje bij.

Lees meer over 'Make A Mark BXL'

Website Maison Mielou

Laat je onderdompelen in de luxe en pracht van deze statige bed & breakfast in Gent. We zorgden ervoor dat deze beleving reeds start bij een eerste bezoek van de vernieuwde website.

Bekijk de website

Festival VPK

In juni hield VPK Packaging Group een heus opendeurweekend voor alle werknemers en omwonenden. Wij ontwierpen de visuele stijl voor dit event, samen met de nodige afgeleiden, zodat iedereen kon genieten in ware festival-stijl.
Bedankt aan DEMOMENT-events voor deze samenwerking.

Stad Gent - Ruimte voor onderwijs

Binnen enkele jaren zal Stad Gent mogelijks te maken krijgen met tekort aan plaatsen binnen de lagere en secundaire scholen. Daarom wil de stad nu reeds inzetten op initiatieven om dit potentieel tekort in te perken.

Achter de schermen: opnames Gent Leest

Begin volgend jaar lanceert Bibliotheek De Krook, samen met heel wat partners, het platform Gent Leest. Een website waar je terecht kunt voor leestips, evenementen en uiteraard ook de boekentips van de stadslezers! Binnenkort meer hierover.

Binnenkort is er nog meer...

Bisbeurs, da's bouwen aan een warme thuis

Bis beurs (bouw- en inspiratiesalon) krijgt dit jaar een herkenbaar gezicht. Er wordt gebruik gemaakt van een reeks verschillende campagnebeelden elk met hun eigen karakter. Een echte eyecatcher!

Katleen Rens

The Cast, het creatief productiehuis van Katleen Rens, krijgt er binnenkort een zusje bij. Binnenkort lanceren we niet alleen de nieuwe huisstijl, maar ook de bijhorende moodvideo. Kosten nog moeite werden gespaard om de toon te zetten voor de lancering.

Brand identity pancakes

Je wilt gezond ontbijten en niet steeds vervallen in dezelfde opties? Dan zijn havermoutpannenkoeken hét alternatief! We ontwierpen hiervoor een speelse en kleurrijke identiteit. De pannenkoeken vliegen je zo rond de oren!

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons