Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Er valt nog meer te ontdekken dan je denkt. Leer ons en onze merk- en marketingfilosofie beter kennen.

Gluur eens
achter de schermen.

Heren Loebas is de creatieve studio van Stijn D'Hondt en Peter Van de Sijpe, ontstaan uit hun gedeelde passie voor design en storytelling. Samen speels balancerend op de dunne koord tussen de hoffelijkheid van een heer en de ondeugendheid van een loebas, het Vlaamse koosnaampje voor deugniet.

We geloven in de kracht van vakmanschap, creativiteit en cocreatie. Authenticiteit en sterke merkbeleving zijn hét powerduo waarmee jouw merk zich van de rest kan onderscheiden. Daarom houden we ervan om te experimenteren met nieuwe, impactvolle vormen van branding en advertising - en doen we altijd nét dat ietsje meer voor onze gelijkgestemde klanten.

We bouwen graag mee aan jouw vernieuwend & authentiek verhaal.

Storytelling is key

Lang, lang geleden informeerden, entertainden en engageerden verhalen al menigten over de hele wereld. Tot op vandaag is het vertellen van een goed verhaal nog steeds een van de meest effectieve methoden om een groot publiek te bereiken. Heren Loebas gelooft dat storytelling dé sleutel is tot succes - en dus ook tot de harten en dromen van jouw klanten.

Om jouw initiële briefing in een sterk opgebouwd verhaal om te zetten, duiken we diep in het DNA van jouw merk of organisatie. We verfijnen jouw strategie en kneden het tot een unieke, impactvolle visuele identiteit. Van grafisch tot web design, tot advertising en sociale campagnes en huisstijlen. Ons team helpt je om je merkclaims via de meest geschikte kanalen uit te rollen.

Ga naar projecten

Tal van experten,
staan voor je klaar

Klaar om jouw project samen aan te pakken?

Of je nu een internationale start-up, gevestigd bedrijf, non-profit of overheidsinstelling met de juiste ingesteldheid bent… Tijdens meetings laten we functietitels en ego's onbewaakt achter aan de ingang. We streven naar sterke, langdurige klantenrelaties en groeien graag mee met jouw merk.


Maak een afspraak

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Goed teamwerk maakt het resultaat sterk. Heren Loebas werkt samen met een streng maar zachtaardig geselecteerd netwerk van strategen, merkenmakers, copywriters, illustratoren en webontwikkelaars.
Ben jij één van die creatieve experts, klaar om jouw skills los te laten op onze projecten?


Laat van je horen
"Creativity is a gift. It doesn't come through if the air is cluttered."
John Lennon

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons