Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

#LGBT+ on sale wint publieksprijs
De Standaard Solidariteitsprijs

/ WelJongNietHetero

Award

Volg je
buikgevoel

Dit jaar nam Heren Loebas opnieuw deel aan De Standaard Solidariteitsprijs. De vierde deelname aan de wedstrijd en de tweede maal voor WelJongNietHetero. Deze deelname wierp haar vruchten af want we sleepten de publieksprijs in de wacht.

De roep van jongeren naar rolmodellen is groter dan ooit. Iemand hebben om naar op te kijken, die dezelfde situaties meemaakt als jezelf en een veilig, geborgen gevoel opwekt, maakt een wereld van verschil. Rolmodellen voor holebi’s die de weg tonen? Het is een vertrekpunt waar wij, als maatschappij, een significant aandeel in hebben.

In soaps en films zien we soms ambassadeurs, maar in onze Belgische reclamesector moet je al heel hard zoeken om een voorbeeld te vinden. Daarom leek het ons tijd om hier eindelijk verandering in te brengen. De Standaard Solidariteitsprijs was hiervoor een uitgelezen kans. De advertentie schreeuwde duidelijk om de aandacht van onze mede-reclamemakers en heeft zijn doel zeker niet gemist. De advertentie - én de bijhorende actie - haalden uitgebreid de pers en meer dan 1.200 stemmen won WelJongNietHetero de publieksprijs. Als dat geen mooie kers op de regenboogtaart!

Lees meer over dit project

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons