Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Schreeuw je liefde van de ramen

/ School4POWER

concept / art direction / storytelling / campagne

Volg je
buikgevoel

Liefde vraagt aandacht, regelmatig herhalen wat de andere voor ons betekent en hoe graag we onze dierbaren zien. Hier de juiste woorden voor vinden is niet altijd even makkelijk. Coachingsorganisatie School4POWER merkte op dat dit een wederkerend pijnpunt is bij koppels.

Creatieve briefing

Als coachingsorganisatie biedt School4POWER een breed gamma trainingen en coachingsessies aan, waaronder relatiecoaching- en training. Binnen deze specialisatie stelden zij vast dat het een vaak voorkomend – én terugkomend – probleem is bij koppels om onder woorden te brengen wat men voor elkaar betekent. Dit vormde een interessant vertrekpunt voor een hartverwarmend project in onze geliefde thuisstad.

Achter de schermen

In samenwerking met School4POWER gaven we mensen de kans om een boodschap over te brengen naar een dierbare of geliefde. We deden dit aan de hand van sierlijke, handgeschreven liefdesboodschappen. Deze boodschappen kwamen terecht op het raam van de woning van de persoon voor wie ze bedoeld is. Zo krijgt de liefdespartner, of andere diebare, leuke, verrassende of romantische woorden te zien. Een persoonlijke boodschap die heel veel zegt. Maar waarom precies op een raam? Omdat iedereen het mag zien. Op die manier geniet de hele buurt mee van de liefde en brengt ze zo ook mensen dichterbij.

Resultaat

De actie was een groot succes. Meer dan 75 mensen werden verrast met een liefdevolle boodschap, de actie haalde via verschillende kanalen persaandacht (zowel in regionale als nationale media) en zo werd Gent voor één dag de warmste en meest liefdevolle stad van het land.

Winning team

Fieke Clinckemalie & Brecht Ducheaux / onze ijverige, hulpvaardige stagiairs

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons