Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Branding & moodvideo O'Contraire

/ O'Contraire

storytelling / merkidentiteit / video / grafisch ontwerp / webontwerp

Volg je
buikgevoel

Acrobaten, koorddansers, vuurspuwers, dansers, rondvliegende snippers en ballonnen. Het lijkt wel een droom, maar niets is minder waar. Katleen Rens maakt het allemaal mogelijk in de creatieve spektakels die ze ontwikkelt voor haar nieuwe bedrijf O’Contraire.

Creatieve briefing

Katleen Rens is al jaar en dag het gezicht van en de leading lady achter The Cast, producent van animaties, acts en creatieve spektakels. Met O’Contraire wil Katleen zich meer focussen op de creatieve spektakels en een nieuwe weg inslaan als showdirector zowel haar eigen bedrijf, als in opdracht voor andere eventbureaus. De shows zijn een mooie uiting van een uniek gevoel voor esthetiek en de meest verfijnde finesse.

Achter de schermen

Als zusje van The Cast, verdient O’Contraire de nodige aandacht. De volledige branding werd voorafgegaan door het bepalen van de strategie en de juiste positionering op basis van onze vertrouwde archetype bepaling en workshop. Katleen Rens wilt zich met O’Contraire sterk conceptueel en visueel gaan profileren. De branding zet dan ook meteen de juiste toon.

Moodvideo

De lijn van de huisstijl wordt ook doorgetrokken in het design van de website. Deze is zeer eenvoudig, maar verfijnd opgebouwd, waardoor alle aandacht gaat naar de moodvideo. Hiermee wordt de toon gezet voor de sfeer waarin Katleen Rens en haar team shows uitwerken. Het mooie zwart-wit-contrast is ook hier duidelijk aanwezig. Verder werden kosten, noch moeite gespaard en werden alle registers opengetrokken voor de realisatie van deze high-end video. Tussen de rondvliegende papiersnippers (én ballonnen) en sierlijke dansers en danseressen, zien we eveneens bevreemde konijnenkoppen en andere intrigerende headpieces. Als kers op de taart stonden er ook een slang en een paard op de set.

Branding met een sterk karakter

De volledige huisstijl wordt uitgewerkt in zwart en wit, een sterk en sprekend contrast. Het geheel wordt strak en sober gehouden, waardoor het logo al de aandacht krijgt die het verdient. Het logo heeft een elegante, verfijnde uitstraling die perfect aansluit bij het imago van O’Contraire.

O'Contraire is een ambitieuze creatieve onderneming die grenzeloze creativiteit op maat brengt voor high-end experiences in elke vorm.

"O’Contraire is een ambitieuze creatieve onderneming die grenzeloze creativiteit op maat brengt voor high end experiences in elke vorm."

Katleen Rens - showdirector

Winning team

Beeldcollectief + Bloemkool productions / productie en montage video
Frederick Deloddere / copywriting
Thomas Van Groenweghe / webdevelopement

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons