Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Akoestische panelen

/ Meisterwerke

moodvideo / catalogus / webdesign / storytelling

Volg je
buikgevoel

Meisterwerke is een startend Gents designlabel. Het duo blaast de vergeten kunst van het weven nieuw leven in en levert klassieke wandpanelen af met een onmiskenbare moderne toets. Zelf noemen ze zich ‘creators of fine woven art’.

Creatieve briefing

Om Meisterwerke sterk op de kaart te zetten en de eerste collectie op gepaste wijze te voor te kunnen stellen aan het publiek en potentiële kopers, was er nood aan een straffe positionering en huisstijl. We vertrokken van een blank canvas en voegden creatieve elementen toe om de kracht van de collectie visueel voor te stellen.

Moodvideo

In deze imagoversterkende video primeert vakmanschap en vang je een glimp op van de inspiratie voor collectie. Van de traditionele Gobelin techniek over tattoo-art, alles werd gedrenkt in de huisstijlkleuren met een edgy sfeer. De hedendaagse interpretatie van statische, historische portretten zijn de blikvanger van de video. Music, maestro!

Catalogus

De mix & match van de verschillende papiersoorten, kleurtonen en drukvormen accentueren het prestigieuze karakter van de wandpanelen en maken er meteen ook een tactielere belevenis van.

Website

De website is meesterlijk in zijn eenvoud. Hij is overzichtelijk opgebouwd en de huisstijlkleuren geven hem een herkenbare toets, volledig in lijn met de moodvideo en catalogus.

Winning team

Thomas Vangroenweghe / webdevelopment

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons