Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Kiosk Designregio Kortrijk

/ Heren Loebas

campagne / storytelling / merkidentiteit

Volg je
buikgevoel


Heren Loebas zette zichzelf een maand lang in de kijker met een opvallende imagocampagne in de glazen kiosk op de Graanmarkt. In onze temporaire studio gaven we Kortrijk en co een weinig verhullende blik achter de schermen. Opgepast: eyecatcher alert!

Creatieve briefing

Designregio Kortrijk schreef in samenwerking met Smart Belgium een wedstrijd uit voor jonge creatieven. De winnaars kregen de kans om zichzelf en hun werk een maand lang te etaleren in de glazen kiosk op de Graanmarkt in Kortrijk. Heren Loebas slaagde in zijn opzet en liep een bijzonder blauwtje.

Achter de schermen

Als ware Heren Loebassen doen we de dingen graag een tikkeltje anders. Daarom besloten we niet alleen ons portfolio, maar ook onszelf letterlijk in de spotlight te plaatsen. Een maand na het indienen van het dossier, namen we onze intrek in de kiosk.

We toverden de kiosk om tot onze tijdelijke werkplek, waarin we klanten en passanten ontvingen. God is in the details, dus bouwden we er zelfs het interieur vanop onze websitefoto na. Met de introductie van onze nieuwe huisstijlkleur ‘Yves Klein Blue’ als extraatje. Onze komst ging niet onopgemerkt voorbij. De pers vertelde er in geuren en kleuren over aan al wie het horen wilde.

Winning team

Jeroen Dijkstra / cultureel entrepeneur

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons