Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Booze Bazar branding

/ Booze Bazar

storytelling / merkidentiteit / grafisch ontwerp / webontwerp

Volg je
buikgevoel

Een bedrijfsevent, huwelijksfeest, communiefeest, … redenen genoeg om te vieren in goed gezelschap én met een lekkere cocktail. Met zijn op maat gemaakte cocktailcatering is Booze Bazar dé ideale smaakmaker voor jouw evenement.

Creatieve briefing

Voor Maarten was het tijd om Booze Bazar een nieuwe uitstraling aan te meten. Bij de vernieuwing van de huisstijl was het niet alleen de bedoeling om de juiste doelgroep aan te spreken, maar daarnaast ook fun en kwaliteit uit te stralen. De nieuwe stijl vertaalde zich enerzijds in de vaste huisstijlproducten, maar ook in een hippe hedendaagse website.

Achter de schermen

Een gestyleerd zwartwit logo dat – op een abstracte manier - verwijst naar de cocktails, gecombineerd met speelse pastelkleurige grafische elementen. De toon wordt onmiddellijk gezet. Beiden vullen elkaar goed aan en zorgen voor een mooie afwisseling. De grafische elementen zijn speels opgevat en vormen zo de perfecte tegenhanger voor het stijlvolle logo. Deze stijl werd toegepast in de verschillende huisstijlelementen, zoals visitekaartjes, briefpapier, facturen- en offertetemplates.

Een gestyleerd zwartwit logo dat – op een abstracte manier - verwijst naar de cocktails, gecombineerd met speelse pastelkleurige grafische elementen.

Daarnaast kan je alle informatie terugvinden op de website van Booze Bazar: een overzichtelijke onepager die je op een frisse manier de nodige informatie meegeeft.

De website werd bovendien aangevuld met een reeks smaakmakende, custom-made, foto's die perfect aansluiten bij de visuele stijl: ze stralen kleur en plezier uit en geven je bovendien direct zin in cocktails!

Winning team

Thomas Van Groenweghe / webdevelopment
Beeldcollectief / fotografie

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons