Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Beursstand Bis-beurs

/ Kanvas spanplafonds

concept / grafisch ontwerp / stand design

Volg je
buikgevoel

Voor het eerst sinds anderhalf jaar konden bezoekers terug naar BIS-beurs. Nog meer dan anders, is het belangrijk om in het oog te springen van de bezoeker. Een uitdaging waarin Kanvas spanplafonds zeker geslaagd is!

Creatieve briefing

Het team van Kanvas spanplafonds wou dit jaar een stapje verder gaan met het design van hun stand. Andere jaren kreeg de stand de nodige bezoekers, maar na de corona-pandemie was het, nog meer dan anders, belangrijk om er te staan en te tonen waar het bedrijf voor staat! Maatwerk, perfectie en oog voor details in combinatie met de meest creatieve mogelijkheden. Een reden te meer om te kiezen voor spanplafonds of spanwanden in je huis.

Achter de schermen

Op BIS-beurs is het belangrijk om niet alleen je producten te tonen, maar ook om de bezoekers mee te nemen in een unieke beleving. Dit was dan ook het vertrekpunt voor de stand van Kanvas. Vanaf het eerste moment wordt je meegenomen in een exotische, dromerige, paradijselijke, zachtroze wereld. De stand is tot in de kleinste details uitgewerkt door het team van Kanvas zelf. Je kan hun vakmanschap dus bewonderen doorheen de volledige stand.

De beleving wordt doorgetrokken in de op maat gemaakte afscheidingswand met grote, cirkelvormige opening, de gouden lichtarmaturen van Wever & Ducré die naadloos werden geïntegreerd en de pastelkleurige poufs.

Paradijselijke Instagram-foto's

Om de beleving compleet te maken, werd de stand voorzien een Instagrammable decor. Zo kreeg de bezoeker de kans om een paradijselijke foto te maken en te delen op sociale media. Zo maakten ze kans op een reisje voor 2. De fotobooth leverde alvast heel wat leuke foto's op!

Stand Design Award

Naar jaarlijkse werd door de organisatoren van BIS-beurs een award uitgereikt voor de mooiste standen op de beurs. Als kers op de exotische, fluffy roze velvet taart, werd het ontwerp van de Kanvas-stand bekroond met deze award! Een zeer mooi erkenning voor al het geleverde werk. Een motivatie om nog beter te doen voor de volgende editie!

Winning team

Bedankt aan team Kanvas voor de fijne samenwerking en het omzetten van het design in de real life stand!

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons