Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Heren Loebas maakt
digitale Skype-portretten

/ Spread creativity, not corona

Special project

Volg je
buikgevoel

Mensen uit de zorgsector worden beschouwd als helden, en terecht! Veel van onze klanten blijven in deze situatie ook aan het werk. Om hen een hart onder de riem te steken delen we graag hun portret na de virtuele meetings die we met hen hadden. Want ook zij zijn helden!

Dieter is de man achter Biennale Interieur, die plaatsvindt eind oktober, en die momenteel volop vorm krijgt. Dieter schrijft ook voor De Standaardmagazine.

Lieve is directrice van Hubbie in Brussel. Zij zorgen voor onderdak voor mensen met een mentale beperking. Zowel voor zelfstandig wonen als intern bij hen.

O'Contraire is een ambitieuze creatieve onderneming die grenzeloze creativiteit op maat brengt voor high end experiences in elke vorm.

Toerisme Vlaanderen stak zijn thuiswerkend personeel een hart onder de riem in de vorm van een simpel postkaartje. Een gebaar dat zeker werd geapprecieerd.

Omdat het hun laatste dag is, nemen we afscheid van onze stagiaires. Bedankt voor de creativiteit en het plezier tijdens de videocalls.

Omdat het hun laatste dag is, nemen we afscheid van onze stagiaires. Bedankt voor de creativiteit en het plezier tijdens de videocalls.

Isabelle is de drijvende kracht achter Meisterwerke, een Gents designlabel gekend voor state of the art geweven akoestische panelen. één voor één echte kunstwerken!

Mark en Katrien (iBadge) hebben jarenlang ervaring in het maken van geborduurde badges, een echt vakmanschap! Ze staan je altijd bij op een persoonlijke manier en met een grote glimlach!

Ellen is de powelady achter Destination. Ze organiseren betekenisvolle inscentives en meetings om van weg te dromen. Helaas kunnen die momenteel niet doorgaan, maar Ellen blijft niet bij de pakken zitten. Er staat nog veel op til voor deze zomer!

Over powerladies gesproken! Véronique en Kris zorgen met School 4 POWER ervoor dat we mentaal allemaal vlot door deze periode komen en dat we voldoende veerkracht opbouwen.

Deze twee dames zijn zeer inspirerend. Ayla en Laura zijn niet alleen fantastische danseressen, ze richtten ook Maghenta op, hun eigen 'platform for Indian inspired arts'. Hiermee hebben ze grootse plannen.

In deze tijden van corona hebben we allemaal wel nood aan een mooie wandel-, fiets- of looproute. Daarvoor ben je bij RouteYou aan het juiste adres! Bij hen ontdek én plan je zelf de mooiste routes!

Nu gaan we even de serieuze toer op. Florence vervoegt sinds kort het team van advocaten bij QUINZ ! en volgt van kortbij de rebranding mee op die we voor hen aan het doen zijn.

Vincent is een zeer inspirerend persoon. Niet alleen door zijn gevoel voor mode, maar ook door zijn fascinatie voor de ruimte en zijn kennis op vlak van social media.

Mike werkt voor de Brussels vzw KAOS (KunstAtelier OpperStraat). KAOS ontwikkelt kunstprojecten met kunstenaars die al dan niet een psychische kwetsbaarheid hebben en heeft een kunstenaarsresidentie in psychiatrie.

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons