Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Heren Loebas wint gouden
Henry van de Velde Award 2020

/ Henry van de Velde Awards

Awardnews

Volg je
buikgevoel

Op 22 januari vond in BOZAR in Brussel de awardshow plaats van de prestigieuze Henry van de Velde Awards. Heren Loebas was genomineerd in de categorie Graphic en Communication met het project B401 Bruggenbouwers en wist er de gouden award te verzilveren.

Met de categorie Graphic en Communication lauwert de jury een nieuw of verbeterd product, dienst of systeem, geprint of digitaal, waarbij een vorm van de communicatie of de communicatiedrager duidelijk een meerwaarde heeft en zorgt voor een heldere communicatie die zijn doelgroep effectief bereikt.

Bij het project B401 Bruggenbouwers koos Heren Loebas enerzijds voor het uitbouwen van een (online) community. Anderzijds werden de portretten van 14 bruggenbouwers, Gentenaars met een toekomstvisie over het viaduct B401, metershoog aangebracht op de pijlers van het viaduct om zo rechtstreeks in interactie te gaan met de voorbijgangers en de gebruikers van het viaduct.

“We zijn zeer blij met de erkenning voor mooie project”, aldus Stijn D’Hondt, creatief directeur. “Het project toont een inhoudelijk traject dat vertaald werd op een zeer persoonlijke en authentieke manier. Het doet deugd om te zien dat dit aanspreekt en jury wist te overtuigen.”

Het project staat tentoongesteld in BOZAR in Brussel en is nog gratis te bezichtigen tot en met 24 maart 2020.

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons