Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

(H)eerlijke samenwerking tussen Fairtrade,
Heren Loebas & We Are Tribe

/ Heren Loebas

Pitch win!

Volg je
buikgevoel

Fairtrade Belgium gaat in zee met Heren Loebas en We Are Tribe. De komende jaren slaan ze de handen in elkaar om Fairtrade nog meer op de kaart te zetten.

Heren Loebas & We Are Tribe worden de creatieve partners van Fairtrade Belgium. Zij wonnen onlangs een pitch, waarin ze de strijd aangingen met verschillende creatieve bureaus. Fairtrade reageert:

“We voelden meteen aan dat we met Heren Loebas en We Are Tribe (h)eerlijk gingen samenwerken. No-nonsense, oprecht, to the point. Gewoon eerlijk. Daar houden we van. Maar natuurlijk vielen we ook voor hun flinke dosis zichtbare en voelbare creatieve energie.”

Match made in heaven

Heren Loebas is de creatieve studio van Stijn D'Hondt en Peter Van de Sijpe uit Gent, ontstaan uit hun gedeelde passie voor design en storytelling. Hun missie bestaat erin een speelse stempel op de wereld te drukken. Zij nemen in deze samenwerking de lead in het creatieve proces.

We Are Tribe is een collectief van freelancers die hun creativiteit bewust(er) willen inzetten om het verschil te maken. Dat doen ze voor hun klanten – idea owners, business owners & change agents – maar ook via eigen Tribeprojecten, waar ze samen onze schouders onder zetten. We Are Tribe zal in deze samenwerking waken over het strategische en ethische luik.

Kortom: een match made in heaven tussen deze drie partners, waar ethiek hoog in het vaandel wordt gedragen.

Beiden zijn erg verheugd om met Fairtrade Belgium samen te werken en zien heel veel mogelijkheden om hen nog meer op de kaart te zetten.

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons