Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Bis krijgt een nieuw, herkenbaar
en warm gezicht

/ Bis, by Easyfairs

lancering campagne

Volg je
buikgevoel

Zaterdag opent bis de deuren met een nieuw gezicht dit jaar. De campagne zorgt voor een frisse wind, een nieuw gezicht. Dat laatste mag in dit geval vrij letterlijk genomen worden.

Van strategie tot creatie

Na het afronden van een strategisch voortraject, werd voor deze campagne een reeks van 5 campagnebeelden met bijhorende baseline uitgewerkt, elk met een eigen focus. Enerzijds verwijzend naar de doelgroep, anderzijds naar de brede waaier die het aanbod die de beurs rijk is. De beelden zijn speels en herkenbaar, en tegelijkertijd ook zeer toegankelijk.

De gezichten van de mensen werden vervangen door gele huisjes. Door ze gelaatsuitdrukkingen mee te geven, blijft het gevoel bij het beeld zeer herkenbaar. De combinatie van de mensen met de papercraft huisjes zorgt voor een zeer toeganklijk beeld, dat tegelijkertijd ook voldoende herkenbaarheid geeft en duidelijk toont waar de beurs voor staat.

De visuals zullen via heel wat kanalen te zien zijn, zoals tickets, affiches, billboards, maar ook tijdens een PR-actie in onder andere de stations Gent Sint-Pieters en Kortrijk.

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons