Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Aalst, stad van je dromen

/ Visit Aalst & Stad Aalst

Lancering campagne

Volg je
buikgevoel

Begin juli werd het startschot gegeven van een online toeristische campagne voor Visit Aalst. Een campagne waarin je de verschillende aspecten van de stad ontdekt, maar waar je bovenal volledig bij wegdroomt. Een dromerig universum, volledig op maat bedacht door Heren Loebas.

“Aalst is een verborgen parel die nog door veel mensen moet ontdekt worden. De stad wordt door velen vooral gezien als industriestad en wordt vaak enkel maar gelinkt aan carnaval, terwijl er nog zoveel meer te beleven valt”, aldus Peter Van de Sijpe – Art director. “Aalst is niet alleen gekend om het carnaval, maar ook voor haar creativiteit, satire, lef en vakmanschap. De campagne wordt dan ook op verschillende manieren doorspekt met deze eigenschappen en we spelen ze ten volle uit. Dit zorgt ervoor dat we net dat stapje verder kunnen gaan, omdat het volledig past bij het DNA van de stad.”

In de reeks van drie video’s nemen we de kijker mee naar de droomwereld die Aalst in je wakker maakt. Een droomwereld die het beste in je naar boven haalt, afgewerkt met randje typisch Aalsters vakmanschap en een tikkeltje humor.

De video’s zullen de komende maanden vooral verspreid worden via sociale media kanalen, Youtube, VTM Go en HLN.

Winning team

Klant: Visit Aalst en dienst economie van Stad Aalst

Agency: Heren Loebas
Creative Director: Stijn D’Hondt
Art director: Peter Van de Sijpe

Video: Kartouch
Creative director: Jordy Weyers
Managing director: Sil Schoofs
Head of production: Rani Farkas
Camera: Bert Degraeve

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons