Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Branding & webshop

/ Inker

merkidentiteit / fotografie / grafisch ontwerp / webontwerp

Volg je
buikgevoel

Unieke mensen verdienen uniek textiel. En jij bepaalt waar elke druppel valt. Zo werd Inker geboren: een webshop waar je textiel kunt laten bedrukken al vanaf 1 stuk. Reden te meer om je volledig uit te leven!

Creatieve briefing

Bij Inker zijn ze niet aan hun proefstuk toe. Doorheen de jaren werd al heel wat expertise opgebouwd in textieldruk binnen Fabric. Regelmatig kom je in contact met mensen die graag unieke stuks laten bedrukken in kleine oplages, en daar zagen Kristof, Laurent en Daan mogelijkheden in. Ze zetten een crowdfundingcampagne op poten en kort daarna werd Inker geboren: een webshop voor het bedrukken van textiel al vanaf 1 stuk.

Achter de schermen

Inker wilt zich richten op een breed publiek en daarin toch bepaalde accenten leggen. Daarom begon alles bij de gepaste naam en de uitstraling van het merk. Zowel de naam als de branding verwijzen naar de dynamiek en het unieke karakter van elke inktdruppel die op het textiel valt en zo een onderdeel vormt van de designs. Van daaruit werden verschillende varianten ontworpen om toe te passen in de branding.

Fotografie op maat

Als usp kozen we niet alleen resoluut voor het unieke karakter van Inker, maar ook van de designs én de doelgroep. Iedereen is anders en heeft andere wensen. Dat was dan ook de insteek van de brandfotografie: deze uniekheid in beeld brengen. Het resultaat: een kleurrijke fotoshoot met voor elk wat wils.

Winning team

Seppe Beelprez / web development
Yuri Andries / fotografie
Jushua K. Gomez / motion design

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons