Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Campagnebeelden BIS 2019

/ Bis, by Easyfairs

concept / storytelling / campagnebeeld / paper craft

Volg je
buikgevoel

Heb je plannen om te bouwen of te verbouwen? Ben je op zoek naar een aannemer of wil je gewoon nog wat inspiratie opdoen? Dan ben je bij Bis, bouw- en inspiratiesalon, aan het juiste adres!

Creatieve briefing

Voor zowel Easyfairs als voor velen van de standhouders is Bis een jaarlijkse vaste afspraak. De standhouders krijgen de kans om zichzelf in de spotlight te zetten. Bezoekers kunnen er terecht voor praktisch tips, contact met specialisten en om inspiratie op te doen. Om de beurs aan te kondigen bij het grote publiek, kwamen we voor de dag met een toegankelijk en herkenbaar concept voor het campagnebeeld. Een duidelijke lijn die kan doorgetrokken worden doorheen alle delen van de communicatie.

Achter de schermen

Het campagnebeeld voor Bis moet herkenbaar en toegankelijk zijn. Het moet de beurs een duidelijk en vriendelijk gezicht geven. Dat laatste hebben we dan ook vrij letterlijk opgevat. Je huis/thuis is het verlengde van je persoonlijkheid. Het toont wie je bent en waar je voor staat. Dit hebben we naar voor laten komen in de verschillende campagnebeelden. Gezichten werden vervangen door gele, speelse, papercraft huisjes. Elk beeld heeft zijn eigenheid en verwijst naar een onderdeel waarvoor je op de beurs terecht kan.

Winning team

De Kwekerij / papercrafting

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons