Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

White Campaign

/ Optiek Van Bignoot

art direction / storytelling / social media

Volg je
buikgevoel


Optiek Van Bignoot is al jaren een gevestigde waarde in Gent. Met hun veelzijdig aanbod hebben ze de perfecte bril voor iedereen. Toen de vraag kwam om de optiek meer online herkenbaarheid te geven, ging we hier met veel plezier op in.

Creatieve briefing

De oorspronkelijk opdracht leek zeer eenvoudig: meer bereikbaarheid/herkenbaarheid creëren op social media en op basis hiervan de verkoopcijfers doen stijgen. Niets is minder waar. We zochten - én vonden - een zo goed mogelijke oplossing en ontwikkelden een herkenbare visuele stijl.

Achter de schermen

Iedereen is anders. Niet alleen je kledingstijl, maar ook je keuze van bril reflecteert je eigenheid. Bij Optiek Van Bignoot hebben ze een bril die past bij elk karakter. Om dit extra in de verf te zetten, creëerden we een specifieke context om de brillen te fotograferen. In deze context werden elementen verwerkt die niet alleen aansluiten bij een specifiek karakter, maar die eveneens inspelen op de actualiteit. De volledige omgeving werd wit geverfd zodat de focus duidelijk op de brillen lag. Daarnaast staat wit gekend als een tijdloze kleur, wat tegelijkertijd een link is naar de brillencollectie van Van Bignoot.

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons