Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

Boeffet

/ Boeffet

storytelling / merkidentiteit / grafisch ontwerp / verpakking

Volg je
buikgevoel

Een foodtruck met (h)eerlijke, streek- en seizoensgebonden producten om vingers en duimen van af te likken? Boeffet toont je met liefde voor de stiel hoe het kan. De matblauwe truck werd afgewerkt met een glossy, verfijnd patroon, dat tevreden terugkeert in de volledige branding. Een opvallende nieuwkomer in het straatbeeld!

Creatieve briefing

Voor deze huisstijl moesten we niet alleen een logo en de voor de handliggende afgeleiden uit onze grafische mouw schudden. De stijl vertaalde zich eveneens in de belettering van de foodtruck en de verpakkingen van de foodproducten. Een heerlijke uitdaging, waar we met smaak onze tanden in hebben gezet!

Achter de schermen

Het logo staat symbool voor de veelzijdigheid van Boeffet. Want ze hebben de foodie heel wat te bieden! We deelden hun aanbod op in vijf categorieën: drank, soep, salades, desserts en foccacia. Voor elk van deze categorieën werd een icoon ontworpen, dat perfect past in de letter B van het logo. Op die manier behoudt elke categorie zijn eigenheid, binnen het grotere geheel. De iconen werden doorgetrokken in een speels patroon voor de bekleding van de foodtruck. Deze werd volledig gewrapt in een matte, donkerblauwe metallic folie die mooi contrasteert met de glanzende witte en muntgroene icoontjes. Om op te eten!

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons