Heren Loebas bvba

Steenvoordelaan 19

9050 Gent

0496 78 54 10

Heren Loebas creates visual stories that are so creative that people want to see them.

Blijf op de hoogte

DS Solidariteitsprijs

/ Broederlijk Delen

reclame / concept / grafische ontwerp / storytelling

Volg je
buikgevoel


De Standaard Solidariteitsprijs geeft ngo’s de kans om gratis advertentieruimte te winnen in de krant. Onze creatie voor Broederlijk Delen haalde in 2016 een zilveren award. Een waardevolle opsteker voor Heren Loebas en de klant, want de creatiefste inzendingen worden beloond met een paginagrote publicatie in de krant.

Creatieve briefing

Broederlijk Delen zet zich al jarenlang in tegen hongersnood en voedselschaarste bij boeren in het Zuiden. Heren Loebas ging de uitdaging aan om deze complexe problematiek op een begrijpbare en impactvolle manier te visualiseren.

Achter de schermen

De boeren uit het Zuiden beschermen hun oogst jaar na jaar, seizoen na seizoen alsof hun leven er vanaf hangt. Want een mislukte oogst heeft grote gevolgen: geen geld in het laatje en geen eten op hun bord.

We confronteren de lezer met deze harde realiteit. Het voor hen herkenbare #foodie topshot pakt niet uit met een mooie, maar met een wortel opgetrokken uit aarde. Voor de boer is deze illusie dagelijkse kost.

Winning team

Jef Boes / fotografie

Laat ons jouw verhaal vormgeven

Wacht niet tot we elkaar tegen het lijf lopen. Laat een boodschap achter of nodig jezelf uit op de koffie. We verwachten je!

Contacteer ons